ONS HUIS; UW KAMER

 • kamers Karinik-Ireon

  KAMERS MET ZEEZICHT

  De kamers zijn comfortabel (20 m2), schoon, (elke dag schoonmaak) en voorzien van een badkamer, airconditioning en een balkon met zitje. U kunt van uw ontbijt genieten op uw kamer of op uw balkon (balkondeuren zijn voorzien van muskietengaas). Op uw kamer heeft u de beschikking over een koelkast, waterkoker,borden, kopjes en bestek. Als u liever luxer wilt ontbijten probeer dan eens de taverna's in de buurt, waar u een goed ontbijt voor leuke prijzen kunt vinden. Prijzen voor de kamers zijn vanaf Eur 25, = / dag voor een 2-persoonskamer (1 persoons vanaf Eur 20) , afhankelijk van het seizoen. Gratis WIFI.

 • kamers met zeezicht_karinik_ireon

  RELAXED, ONTSPANNEN VERBLIJF

   Rooms Karinik is een perfecte plek voor iedereen die graag zijn vakantie in een ongecompliceerde, relaxte sfeer wil doorbrengen en wil genieten van een prachtig uitzicht over zee. Naar het strand is het slechts 25 meter. De "platia" (het dorpspleintje) en het busstation liggen op slechts 30 meter. Er zijn verschillende autoverhuurders in het dorp. Uiteraard kunnen wij u altijd helpen.

 • Kaba_Karinik_Ireon

  ONS HUIS

  Ons huis is gelegen in het prachtige vissersdorpje Ireon, op slechts een paar meter van de zee. Naast onze kamersverhuur (5) hebben we een "Kava" (een soort slijterij). Hier kunt u drankjes en lokale producten van Samos kopen.